Gen-info >> Home

Tvrtka Gen-info d.o.o. osnovana je 2008. godine i od tada pruža usluge obrade podataka u biomedicinskim istraživanjima. Naši djelatnici i konzultanti su stručnjaci raznih područja, čime je omogućena integracija statističkih metoda, temeljne znanstvene metodologije te specifičnih znanja iz područja biomedicine i društvenih znanosti, što nam omogućuje kompetentno obavljanje ovih poslova. Do sada smo sudjelovali u više od 60 projekata, koji su rezultirali s preko 40 objavljenih znanstvenih članaka i izvještaja. Naručitelji su uglavnom bili međunarodne istraživačke skupine koje se bave kliničkim i temeljnim istraživanjima. Ovo uključuje i randomizirane kliničke studije, ali i ne-intervencijske studije za koje smo provodili analizu podataka. 

Tvrtka također sudjeluje i u nekoliko znanstveno-istraživačkih projekata, od čega naglašavamo projekt DENAMIC, koji financira Europska komisija u okviru programa FP7. Glavna zadaća tvrtke je cjelovito rješenje od prikupljanja podataka, njihove analize te konačno izrade gotovog izvješća o rezultatima rada. Ovako opsežan raspon usluga temelji se na iskustvu djelatnika i vanjskih konzultanata, od koji su neki i nastavnici hrvatskih sveučilišta, ali i samostalni konzultanti iz Hrvatske i inozemstva. Svaki projekt temelji se na individualiziranom prijedlogu rješenja, koji završavamo u najkraćem roku, a posao prilagođavamo uvjetima koje klijent traži. 

 

Kvaliteta našeg rada ogleda se i dobivanjem AAA bonitetnog certifikata, a tvrtka je u prošle četiri godine ostvarivala dvoznamenkaste stope rasta dobiti.

Gen-info d.o.o.

.

OIB 84172429324
Ružmarinka 17, 

10000 Zagreb
.

Temeljni kapital: 

20.000,00 Kn 
.

Trgovački sud u Zagrebu:

Tt-10/6648-2

.

MBS: 

080674451
.

IBAN: HR3423600001102050999 

.

Direktor i član uprave: 

Dina Polašek, dipl. ing. biotechn.

 

Dodatni podaci (Boniteti.hr)