Kolika je cijena statističke analize?

Što ja zapravo dobivam od Vas?

Kada mogu dobiti svoje rezultate?

Postoji li neko osiguranje ili garancija da je analiza dobro provedena? 

Tko garantira tajnost mojih podataka?

Je li prihvatljivo da mi tvrtka napravi analizu podataka za doktorat ili znanstveni rad?

Koja je glavna prednost tvrtke pred konkurencijom?

  

Gen-info >> Home

Cijena

Cijenu pojedinog projekta određujemo nakon uvida u podatke. Cijena se određuje prema važećem cjeniku, a temelji se na procjeni broja radnih sati potrebnih za završavanje analize, složenosti problema i korištenim metodama analize. Prije prihvaćanja, svaki korisnik dobiva ponudu i plan analize. Ponuda sadržava iznos s izraženim PDV-om, dok plan sadržava opis analize i popis sadržaja koji su obuhvaćeni predloženom cijenom. Tek nakon što korisnik prihvati plan, tvrtka provodi analizu podataka. 

Povratak na vrh

 

Raspon cijene varira, ali u većini slučajeva se za analizu za osobne potrebe kreće između 4.000 i 7.500 Kn, s uključenim PDV-om. Cijenu definira složenost problema i broj varijabli, a ne broj slučajeva. 

Ishod

 

Ovisno o Vašim željama. Nakon što Vas kontaktiramo, upitat ćemo Vas nekoliko pitanja iz kojih ćete odrediti opseg posla koji radimo. To može biti samo analiza podataka ili pisanje čitavog teksta za poglavlja za koja smo mi odgovorni. U svakom slučaju to uključuje i opis korištenih metoda analize, a jedan cjelovit primjer rezultata analize podataka za svrhu izrade doktorata možete vidjeti u okviru desno. 

Povratak na vrh

 

Primjer gotovih rezultata, samo prve dvije stranice (pdf, 131 Kb); ukoliko imate problema koristite desni klik miša i opciju Save (target) as.

Plan

 

Plan rada izgleda ovako: 

 

 

Nakon slanja prvog upita, javit ćemo Vam se s procjenom trenutnog opterećenja i dodijeliti Vam projektnog konzultanta s kojim ćete surađivati. Zatim očekujemo da nam pošaljete svoje podatke putem e-maila, nakon čega će konzultant pregledati podatke i izraditi plan analize iz kojeg će slijediti i ponuda cijene. Nakon toga ćete dobiti plan analize i ponudu na e-mail te ćete trebati uplatiti dogovoreni iznos. Rezultate analize dobivate nakon izvršene uplate. 

Povratak na vrh

 

Moguće je provesti i hitnu analizu podataka, za koju Vas molimo da nam javite na broj mobitela 091 436 4636, kako bismo čim prije završili posao. 

 

Uobičajeno vrijeme za provedbu cijelog postupka od trenutka slanja upita do rezultata iznosi oko pet radnih dana (ovisno o brzini Vašeg odgovaranja na naše upite i složenosti posla).  

Garancija

 

Sve analize provode se u skladu s međunarodno prihvaćenim metodama analize u biomedicini i izrađene tako da budu cjelovite. Međutim, niti jedna analiza podataka nije jednoznačna i moguće je da će neka rješenja koja smo mi napravili biti shvaćena neprimjereno u određenim situacijama. Ukoliko se ovo dogodi (npr. recenzent koji nije zadovoljan analizom), pristupit ćemo procjeni situacije i provesti dodatnu analizu. U slučaju opravdanog traženja treće strane, dodatna analiza neće se dodatno naplaćivati. Povratak na vrh

 

Tajnost

 

Prilikom slanja ponude za cijenu i plana analize, tvrtka Gen-info obvezuje se da će sve podatke korisnika držati kao poslovnu tajnu i preuzima odgovornost ukoliko tijekom procesa analize podataka dođe do bilo kakvog problema vezanog uz tajnost podataka. Međutim, svakako je potrebno sve povjerljive podatke zaštiti prilikom slanja internetom, tako da sve osobne podatke (ime i prezime, matični brojevi, adrese ili brojevi telefona) korisnici trebaju šifrirati i/ili ukloniti originalne podatke iz dokumenta koji se šalje za analizu. 

Povratak na vrh

 

U slučaju dodatnih pitanja, molimo Vas da nam se izravno s upitom javite na e-mail adresu statistika@gen-info.hr

Prihvatljivost

 

Usluga obrade podataka je prihvatljiva za bilo koji oblik znanstvenog rada ili doktorata, pod uvjetom da je originalni intelektualni doprinos i glavne zaključke cijelog istraživanja osmislio i proveo glavni istraživač. Usluga analize podataka sastavnica je znanstvenog rada poput npr. usluge lektoriranja ili nabavke laboratorijske opreme. 

Povratak na vrh

 

Konkurencija

 

Glavna prednost tvrtke u odnosu prema drugim ponuditeljima je sustavnost i mogućnost brzog završavanja analize podataka jer uvijek imamo nekoliko konzultanata koje možemo zaposliti na Vašem problemu. Ovo ima pozitivan učinak i na kvalitetu odrađenog posla, jer prije završnog slanja rezultata zatražimo još jednog konzultanta da pregleda rezultate. Konačno, za svaki naš projekt dužni smo izdati račun i uplatiti sve poreze. Stoga je cijena naših usluga možda nešto veća od konkurencije, no kvaliteta i sustavnost pristupa osiguravaju puno bolju uslugu.

 

Dodatna prednost nad konkurencijom je i mogućnost izrade cjelovitog rješenja, uz oblikovanje teksta i tablica, što manje iskusnom korisniku osigurava bolje snalaženje u slučaju složenih analitičkih pristupa i lakšu interpretaciju rezultata.

Povratak na vrh